Založ si blog

Hovorí sa: „Všetko sa deje tak, ako sa má“ – je to pravda s veľkým ALE

Všetko, čo sa deje a to, čo sa stalo v celej našej histórii, teda evolúcii vývoja ľudstva, má svoje opodstatnenie. Neskôr dôjdeme k pochopeniu, že príroda nás vždy smerovala všetkými udalosťami k dosiahnutiu zmyslu a cieľa života, čo je dosiahnutie stavu harmónie, súdržnosti a vzájomnej lásky medzi ľuďmi a prírodou samou.

Prostredníctvom vojen, prírodných katastrof, kríz a teraz koronavírusu nás príroda krôčik po krôčiku postrkuje dopredu, aby sme dosiahli tento stav.

Všetko sa deje tak, ako sa má, ALE

Ľudstvo je prepojené do jedného, ​​zatiaľ nie harmonického, celku na všetkých úrovniach – informačných, ekonomických, sociálnych, atď. Problém v jednej krajine automaticky ovplyvní život v tých ostatných.

Dospeli sme do bodu, kedy máme vedomosti o prepojení a poučenie z bolestivého vývoja v histórii, aby sme už nečakali na postrkovanie zo strany prírody na dosiahnutie cieľa. Môžeme začať vytvárať správne vzťahy medzi ľuďmi a následne krajinami, jednoducho vytvárať spojenie, ktoré bude prospešné všetkým a nie len pre niekoho.

Ak začneme meniť svoje správanie a v každom aspekte posudzovať vplyv svojich myšlienok a činov pre dobro a prospech ostatných ľudí, spoločnosti, potom príroda nebude musieť aktivovať údery pre postrkovanie k cieľu a my dôjdeme k cieľu života bezbolestnou a rýchlou cestou.

K cieľu zmyselu života, teda prepojenia do jedného harmonického celku všetkých ľudí, prírody a dosiahnutia stavu lásky na všetkých úrovniach dôjdeme pomocou oboch ciest. Naša slobodná voľba je práve v tom, akým spôsobom tam dôjdeme.

Extrémne horúčavy v Európe – môžu za ne skleníkové plyny?

31.07.2022

Francúzsko na juhozápade hlási až 42,6 stupňa Celzia. Požiar v Španielsku už zničil 25 000 hektárov porastu a ďalší požiar je hlásený aj v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Chorvátska Istria obmedzuje množstvo vody, ktorá je k dispozícii pre turistov a na údržbu verejných priestranstiev. Zoznam účinkov extrémnych horúčav a účet za ne by mohol ešte dlho [...]

Zbaviť sa závislosti na plyne nepomôže

24.07.2022

Ako sa zbaviť závislosti na ruskom plyne a ako ho nahradiť? Táto téma zamestnáva politikov v celej Európe. Všetko, čo je ruské, dostalo nálepku zakázané, odmietnuté, odstrihnuté, vzdialené. Stručne povedané – dať jasne najavo, že vojna je neprijateľná. Na jednej strane je logickým a správnym krokom, že nechceme ekonomicky podporovať krajinu, ktorá vyvolá vojenský [...]

Dva milióny za fotografie s pávom

07.02.2022

Túžba byť poriadne vidieť na sociálnych sieťach už nie je len cieľom mladej generácie influencerov, technologických alebo obchodných spoločností, ale aj vlády a jej úradníkov. Čo sa však stane, keď česká vláda zaplatí takmer dva milióny za fotografie ministra s pávom v rámci PR na sociálnych sieťach? Úsmev, ale hlavne zdesenie bežných ľudí a celej politickej [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Vladimir Böhm

Vladimír je študentom medzinárodnej akadémii Bnei Baruch kabacademy.eu/cz/ , ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku ,,Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť... Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov. Viac o Vladimírovi nájdete tu vladimirbohm.cz/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 87
Celková čítanosť: 220571x
Priemerná čítanosť článkov: 2535x

Autor blogu