Založ si blog

Prečo neustále klesá dôvera k vláde a k politikom?

Ľudia požadujú po vláde dobrý život, ale prichádza sklamanie.
Rovnako ako deti po svojich rodičoch požadujú zabezpečenie dobrého života, tak i dospelí obracajú svoj zrak k vláde a politikom, aby im zabezpečili podmienky pre plnohodnotný život. Bohužiaľ, tak sa nedeje. Žiadna vláda nevie ako, a u ľudí nevytvára pocit stability a rozvoja krajiny taký, aby boli ľudia naplnení a žili spokojný život a nebáli sa o svoju budúcnosť. To prináša do spoločnosti frustráciu, a preto dôvera k politikom a vláde po celom svete klesá.

Aká vláda môže uspieť?
Aj keby sa vláda a politici po celom svete snažili akokoľvek, pri súčasnom spôsobe myslenia nemôžu uspieť a priniesť spokojný a šťastný život do krajiny z jednoduchého dôvodu. Všetky ich súčasné rozhodnutia sú postavené na egoistickom základe, kedy sa každý snaží získať výhodu sám pre seba alebo pre svoju krajinu.

Potrebujeme politikov a vlády, ktorí budú vzdelaní na základe poznatkov o fungovaní prírody. V prírode sú všetky časti spojené do jedného harmonického celku, kedy každý prvok prospieva druhému. Vo chvíli, keď rozhodnutie vlády a politikov budú vykonávané na základe tohto princípu, teda princípu spojenia, harmónie a altruizmu prírody, začne sa vytvárať správne pozitívne spojenie medzi ľuďmi a krajinami. To automaticky povedie k náprave kríz na všetkých úrovniach – ekonomických, politických i prírodných.

Rozhodnutie každého politika, vlády a následne aj samotného človeka musí byť vždy také, aby slúžilo k prospechu všetkých ľudí danej krajiny, v globále potom celému svetu. Nie je potreba vymýšľať žiadne špeciálne riešenia a nápravy, stačí len dodržiavať a kopírovať základný zákon prírody, ktorý jasne definuje, že základom všetkého musia byť naše dobré medziľudské vzťahy a záujem všetkých o prosperitu krajiny, viac ako o vlastnú prosperitu a zisk.

Extrémne horúčavy v Európe – môžu za ne skleníkové plyny?

31.07.2022

Francúzsko na juhozápade hlási až 42,6 stupňa Celzia. Požiar v Španielsku už zničil 25 000 hektárov porastu a ďalší požiar je hlásený aj v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Chorvátska Istria obmedzuje množstvo vody, ktorá je k dispozícii pre turistov a na údržbu verejných priestranstiev. Zoznam účinkov extrémnych horúčav a účet za ne by mohol ešte dlho [...]

Zbaviť sa závislosti na plyne nepomôže

24.07.2022

Ako sa zbaviť závislosti na ruskom plyne a ako ho nahradiť? Táto téma zamestnáva politikov v celej Európe. Všetko, čo je ruské, dostalo nálepku zakázané, odmietnuté, odstrihnuté, vzdialené. Stručne povedané – dať jasne najavo, že vojna je neprijateľná. Na jednej strane je logickým a správnym krokom, že nechceme ekonomicky podporovať krajinu, ktorá vyvolá vojenský [...]

Dva milióny za fotografie s pávom

07.02.2022

Túžba byť poriadne vidieť na sociálnych sieťach už nie je len cieľom mladej generácie influencerov, technologických alebo obchodných spoločností, ale aj vlády a jej úradníkov. Čo sa však stane, keď česká vláda zaplatí takmer dva milióny za fotografie ministra s pávom v rámci PR na sociálnych sieťach? Úsmev, ale hlavne zdesenie bežných ľudí a celej politickej [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Vladimir Böhm

Vladimír je študentom medzinárodnej akadémii Bnei Baruch kabacademy.eu/cz/ , ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku ,,Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť... Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov. Viac o Vladimírovi nájdete tu vladimirbohm.cz/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 87
Celková čítanosť: 219886x
Priemerná čítanosť článkov: 2527x

Autor blogu