Založ si blog

Prečo sa hermeticky uzavrel Izrael, keď sú tam najviac pokrytie očkovaním?

Izrael kompletne uzavrel leteckú dopravu medzi Izraelom a celým svetom. Vycestovať je možné len výnimočne so špeciálnym povolením. Toto opatrenie si vyžiadala ďalšie mutácie koronavírusy, ktorý sa v Izraeli nezadržateľne šíri.

Izrael má najväčšie pokrytie očkovaním na svete

Deviatich miliónový Izrael mal začiatkom januára, podľa dostupných zdrojov, 1 milión očkovaných ľudí. Do konca januára plánuje očkovať 2,25 milióna z celkového počtu plánovaných 5,5 miliónov. Oprávnene teda vzniká otázka, prečo čísla vďaka pokrytie očkovaním neklesajú, ale naopak rastú?

Kľúčová úloha Izraela pre svet

Izraelský národ má priniesť celému svetu metódu správneho spojenia medzi ľuďmi. Ukázať všetkým, ako sa ľudia môžu spojiť nad rozdiely, ktoré medzi nami sú a žiť v jednote a v láske medzi sebou.

To je historický a duchovný koreň národa Izrael, prakticky ukázať svetu koncentrácii podľa metódy „Miluj blížneho ako seba samého“. Bohužiaľ túto úlohu a tento príklad zatiaľ nenapĺňa, a preto je na tento národ vyvíjaný tlak zo strany prírody.

Ak sa čokoľvek deje, vždy je ako prvá pod tlakom a trpí národ Izraela. Tak to bolo vždy v histórii a bude naďalej, kým Izrael nenaplní toto poslanie svetu.

Extrémne horúčavy v Európe – môžu za ne skleníkové plyny?

31.07.2022

Francúzsko na juhozápade hlási až 42,6 stupňa Celzia. Požiar v Španielsku už zničil 25 000 hektárov porastu a ďalší požiar je hlásený aj v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Chorvátska Istria obmedzuje množstvo vody, ktorá je k dispozícii pre turistov a na údržbu verejných priestranstiev. Zoznam účinkov extrémnych horúčav a účet za ne by mohol ešte dlho [...]

Zbaviť sa závislosti na plyne nepomôže

24.07.2022

Ako sa zbaviť závislosti na ruskom plyne a ako ho nahradiť? Táto téma zamestnáva politikov v celej Európe. Všetko, čo je ruské, dostalo nálepku zakázané, odmietnuté, odstrihnuté, vzdialené. Stručne povedané – dať jasne najavo, že vojna je neprijateľná. Na jednej strane je logickým a správnym krokom, že nechceme ekonomicky podporovať krajinu, ktorá vyvolá vojenský [...]

Dva milióny za fotografie s pávom

07.02.2022

Túžba byť poriadne vidieť na sociálnych sieťach už nie je len cieľom mladej generácie influencerov, technologických alebo obchodných spoločností, ale aj vlády a jej úradníkov. Čo sa však stane, keď česká vláda zaplatí takmer dva milióny za fotografie ministra s pávom v rámci PR na sociálnych sieťach? Úsmev, ale hlavne zdesenie bežných ľudí a celej politickej [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Vladimir Böhm

Vladimír je študentom medzinárodnej akadémii Bnei Baruch kabacademy.eu/cz/ , ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku ,,Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť... Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov. Viac o Vladimírovi nájdete tu vladimirbohm.cz/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 87
Celková čítanosť: 220606x
Priemerná čítanosť článkov: 2536x

Autor blogu