Založ si blog

Ďalšie varianty covidu alebo čo od nás chce príroda?

Mysleli sme si, že koronavírus je za nami, že nás zachránia a všetko vyriešia dve alebo tri dávky očkovania. Začali sme opäť cestovať po svete, užívať si a naše životy sa začali vracať do starých koľají. Ale beda, ďalší variant vírusu je tu, a teraz je ešte agresívnejší a nebezpečnejší. Možno ste si tiež položili otázku prečo?

Čo od nás príroda skutočne chce?

Vieme predsa, že každá matka chce, aby sa jej deti správali slušne a žili dobrý život. Rovnako aj príroda, matka Zeme, od nás všetkých chce, aby sme žili vo vzájomnom mieri a harmónii, nie aby sme bojovali a vykorisťovali sa navzájom.

Jedna, dve, tri dávky a napriek tomu je tu zasa ďalší, agresívnejší variant covidu. Pomaly začína byť každému jasné, že riešením nie je očkovať sa každý mesiac ďalšou dávkou. Musíme sa pýtať na skutočnú príčinu pandémie a potom hľadať riešenie.

Skutočná príčina pandémie a spôsob jej nápravy.

Naše narušené medziľudské vzťahy sú zdrojom všetkých problémov vo svete. Nenávistné myšlienky a túžby, ktoré máme voči iným ľuďom, sa zhmotňujú na najnižšej fyziologickej rovine, a to vo forme vírusu. Ak vytvárame negatívne myšlienky a následne sa zle správame k iným ľuďom, potom príroda generuje negatívny vírus ako odpoveď a impulz pre našu nápravu.

Máme jedinečnú príležitosť, ale aj zodpovednosť, každý sám za seba, vo svojich myšlienkach, túžbach a následne aj činoch, vytvárať harmonické medziľudské vzťahy. Tento návod je jednoduchý a mudrci nám ho sprostredkovali vo dvoch stupňoch už pred tisíckami rokov. Nerob druhému to, čo nechceš, aby robil tebe, a miluj svojho blížneho ako seba samého.

Ak prostredníctvom týchto múdrych slov skorigujeme každú myšlienku, ktorú máme voči druhým, budú z nich vychádzať len dobré skutky a my začneme postupne naprávať naše medziľudské vzťahy. Výsledkom bude, že vďaka tomu nielen koronavírus, ale aj všetky dnešné problémy doslova zmiznú z našich životov.

Extrémne horúčavy v Európe – môžu za ne skleníkové plyny?

31.07.2022

Francúzsko na juhozápade hlási až 42,6 stupňa Celzia. Požiar v Španielsku už zničil 25 000 hektárov porastu a ďalší požiar je hlásený aj v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Chorvátska Istria obmedzuje množstvo vody, ktorá je k dispozícii pre turistov a na údržbu verejných priestranstiev. Zoznam účinkov extrémnych horúčav a účet za ne by mohol ešte dlho [...]

Zbaviť sa závislosti na plyne nepomôže

24.07.2022

Ako sa zbaviť závislosti na ruskom plyne a ako ho nahradiť? Táto téma zamestnáva politikov v celej Európe. Všetko, čo je ruské, dostalo nálepku zakázané, odmietnuté, odstrihnuté, vzdialené. Stručne povedané – dať jasne najavo, že vojna je neprijateľná. Na jednej strane je logickým a správnym krokom, že nechceme ekonomicky podporovať krajinu, ktorá vyvolá vojenský [...]

Dva milióny za fotografie s pávom

07.02.2022

Túžba byť poriadne vidieť na sociálnych sieťach už nie je len cieľom mladej generácie influencerov, technologických alebo obchodných spoločností, ale aj vlády a jej úradníkov. Čo sa však stane, keď česká vláda zaplatí takmer dva milióny za fotografie ministra s pávom v rámci PR na sociálnych sieťach? Úsmev, ale hlavne zdesenie bežných ľudí a celej politickej [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vladimir Böhm

Vladimír je študentom medzinárodnej akadémii Bnei Baruch kabacademy.eu/cz/ , ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku ,,Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť... Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov. Viac o Vladimírovi nájdete tu vladimirbohm.cz/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 87
Celková čítanosť: 220801x
Priemerná čítanosť článkov: 2538x

Autor blogu