Založ si blog

Ďalšie varianty covidu alebo čo od nás chce príroda?

Mysleli sme si, že koronavírus je za nami, že nás zachránia a všetko vyriešia dve alebo tri dávky očkovania. Začali sme opäť cestovať po svete, užívať si a naše životy sa začali vracať do starých koľají. Ale beda, ďalší variant vírusu je tu, a teraz je ešte agresívnejší a nebezpečnejší. Možno ste si tiež položili otázku prečo?

Čo od nás príroda skutočne chce?

Vieme predsa, že každá matka chce, aby sa jej deti správali slušne a žili dobrý život. Rovnako aj príroda, matka Zeme, od nás všetkých chce, aby sme žili vo vzájomnom mieri a harmónii, nie aby sme bojovali a vykorisťovali sa navzájom.

Jedna, dve, tri dávky a napriek tomu je tu zasa ďalší, agresívnejší variant covidu. Pomaly začína byť každému jasné, že riešením nie je očkovať sa každý mesiac ďalšou dávkou. Musíme sa pýtať na skutočnú príčinu pandémie a potom hľadať riešenie.

Skutočná príčina pandémie a spôsob jej nápravy.

Naše narušené medziľudské vzťahy sú zdrojom všetkých problémov vo svete. Nenávistné myšlienky a túžby, ktoré máme voči iným ľuďom, sa zhmotňujú na najnižšej fyziologickej rovine, a to vo forme vírusu. Ak vytvárame negatívne myšlienky a následne sa zle správame k iným ľuďom, potom príroda generuje negatívny vírus ako odpoveď a impulz pre našu nápravu.

Máme jedinečnú príležitosť, ale aj zodpovednosť, každý sám za seba, vo svojich myšlienkach, túžbach a následne aj činoch, vytvárať harmonické medziľudské vzťahy. Tento návod je jednoduchý a mudrci nám ho sprostredkovali vo dvoch stupňoch už pred tisíckami rokov. Nerob druhému to, čo nechceš, aby robil tebe, a miluj svojho blížneho ako seba samého.

Ak prostredníctvom týchto múdrych slov skorigujeme každú myšlienku, ktorú máme voči druhým, budú z nich vychádzať len dobré skutky a my začneme postupne naprávať naše medziľudské vzťahy. Výsledkom bude, že vďaka tomu nielen koronavírus, ale aj všetky dnešné problémy doslova zmiznú z našich životov.

otázka: Můj muž se nezajímá o duchovno. Mám si najít jiného?

01.05.2024

Otázka, kterou jsem dnes dostal od jedné účastnice na pobytu ve tmě, se docela často opakuje a přichází od žen, které jsou určitým způsobem aktivní na duchovní cestě. Objevuje se v různých podobách, ale má stejnou podstatu: „Můj muž se nezajímá o duchovno, ale jen o peníze a materiální věci. Vůbec si nerozumíme a pořád se hádáme. Mám se s ním rozejít a [...]

Extrémne horúčavy v Európe – môžu za ne skleníkové plyny?

31.07.2022

Francúzsko na juhozápade hlási až 42,6 stupňa Celzia. Požiar v Španielsku už zničil 25 000 hektárov porastu a ďalší požiar je hlásený aj v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Chorvátska Istria obmedzuje množstvo vody, ktorá je k dispozícii pre turistov a na údržbu verejných priestranstiev. Zoznam účinkov extrémnych horúčav a účet za ne by mohol ešte dlho [...]

Zbaviť sa závislosti na plyne nepomôže

24.07.2022

Ako sa zbaviť závislosti na ruskom plyne a ako ho nahradiť? Táto téma zamestnáva politikov v celej Európe. Všetko, čo je ruské, dostalo nálepku zakázané, odmietnuté, odstrihnuté, vzdialené. Stručne povedané – dať jasne najavo, že vojna je neprijateľná. Na jednej strane je logickým a správnym krokom, že nechceme ekonomicky podporovať krajinu, ktorá vyvolá vojenský [...]

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Vladimir Böhm

Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj. Připravujeme 7denní výzvu zdarma "Jak si nastavit cíle v životě" aby nejen náš den, ale celý život měl smysl. osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/v…

Štatistiky blogu

Počet článkov: 88
Celková čítanosť: 221880x
Priemerná čítanosť článkov: 2521x

Autor blogu